Agoda


Friday, June 9, 2017

DIY : Frame Wording Cantik!

Hai quick update...
Just nak share another DIY project untuk deco2 Hari Raya ni.
Simple+ cheap = stylish kebabom!

What you need?


Frame...any frame will do. Saja pilih yg ni sebab nak nampak classic n mewah tu!
RM3+ je kat Mr Diy..maybe boleh dpt murah lagi kat tempat lain.


Also bought this at Mr Diy..dalam RM3.50+ .


Taraa...siap dah...
Nanti nak beli lagi frame...
Nak buat background hitam plak!

See...sapa kata nak deco rumah kena beli mahal-mahal and kena keluaq bajet tinggi. Sebenarnya boleh ja nak DIY banyak menda untuk deco-deco rumah ni. Bukan setakat recycle, kita boleh gak upcycle sesuatu menda tu bagi nampak menarik and more valuable.





2 comments:

  1. wild wild west.. orang kreatif memang banyak idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha...xla kreatip sgt pun ni...main bedal ja cita dia ni

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png